GİRESUN / PİRAZİZ - Piraziz Halk Eğitimi Merkezi

Mrt

İlçemiz okullarında Gitar ve Bağlama Eğitimi  kursları açılması planlanmaktadır. Başvurular 25/03/2024-01/04/2024 tarihleri arasında mesai bitimine kadar kurumumuza yapılacaktır.Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün Web sayfasında Öğretim Programları Bölümünde Gitar ve Bağlama Eğitimi kursu Programındaki eğitici niteliklerine uygun olanların aşağıdaki belgelerle müracaat etmeleri duyurulur.

Ek-1) Kadrosuz/Ücretli Usta Öğretici Başvuru Dilekçesi Çıktısı(Tıklayınız)

Ek-2) Nüfus Cüzdan Fotokopisi(Arkasına tebligat adresi ve iletişim bilgileri yazılmış olarak.)

Ek-3) Adli Sicil Kaydı (Güncel)

Ek-4) Sağlık Raporu “Raporda, Alanda Çalışmasına Engel Teşkil Edecek Sağlık Sorunu Yoktur, ibaresi yer almalıdır.”

Ek-5) Fotoğraflı Özgeçmiş/CV(Tıklayınız):(Bilgiler elektronik ortamda düzenlenmiş, çıktısına fotoğraf yapıştırılmış olarak.)

Ek-6) 2 adet vesikalık fotoğraf(Arkasına ad-soyadı yazılmış olarak.)

Ek-7) Sahip Olunan Diploma ve Belgelerin asılları ve fotokopileri(Başvuru esnasında diploma ve belgelerin asılları komisyon tarafından incelenip başvuru sahibine iade edilecektir.)

Ek-8) Kadrosuz/Ücretli Usta Öğretici Değerlendirme Formu´nda Ek Puan Bölümünde Belirtilen Belgelerin asılları ve Fotokopileri(tıklayınız):(Başvuru esnasında belgelerin asılları komisyon tarafından incelenip başvuru sahibine iade edilecektir.)

Ek-9) Oryantasyon Kursu Belgesi aslı ve fotokopisi(Başvuru esnasında belgenin aslı komisyon tarafından incelenip başvuru sahibine iade edilecektir.)

Şbt

İlçemiz okullarındaki Personellere /Öğretmen Yönelik İngilizce A1 Düzeyi kurs açılması planlanmaktadır. Başvurular 29/02/2024-07/03/2024 tarihleri arasında mesai bitimine kadar kurumumuza yapılacaktır.Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün Web sayfasında Öğretim Programları Bölümünde İngilizce A1 Kurs Programındaki eğitici niteliklerine uygun olanların aşağıdaki belgelerle müracaat etmeleri duyurulur.

Şbt

İlçe Müftülüğümüzün Çağlandere /Kıran Mahallesi Camiinde açılması talep ettiği Yetişkinler için  Kuran-ı Kerim Elif Ba ve Tecvidli Okuma kurslarında görevlendirilmek üzere ücretli usta öğretici ihtiyacı bulunmaktadır. Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün Web sayfasında Öğretim Programları bölümünde belirtilen kurs programındaki eğitici niteliklerine uygun olanların aşağıdaki belgelerle müracaat etmeleri duyurulur.

Kick Boks/ Kung-fu Kursu İçin Ücretli Usta Öğreticisi Başvurusu

Kurumumuzda açılması planlanan Kick Boks/ Kung-fu  Kursunda görevlendirilmek üzere ücretli usta öğretici ihtiyacı bulunmaktadır. Başvurular 12 -19 Şubat 2024  tarihleri arasında mesai bitimine kadar kurumumuza yapılacaktır. Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün Web sayfasında Öğretim Programları bölümünde "Kick Boks" kurs programındaki eğitici niteliklerine uygun olanların aşağıdaki belgelerle müracaat etmeleri duyurulur.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER:

Ek-1) Kadrosuz/Ücretli Usta Öğretici Başvuru Dilekçesi Çıktısı(Tıklayınız)

Ek-3) Adli Sicil Kaydı (Güncel)

Ek-4) Sağlık Raporu “Raporda, Alanda Çalışmasına Engel Teşkil Edecek Sağlık Sorunu Yoktur, ibaresi yer almalıdır.”

Eyl

Açık Öğretim Lisesi  ve ortaokulu 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem İlk Kayıt ve Kayıt Yenileme işlemleri 15 Eylül 2023 - 16 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Örgün öğretim çağında olup Açık Öğretim Lisesi'ne geçmek isteyen öğrencilerden;

2023/30 sayılı genelge kapsamında Örgün Ortaöğretim Kurumlarında okuma hakkını kaybeden öğrencilerin açık öğretim liselerine geçişlerine yönelik bilgilendirme ve yönlendirme işlemleri kayıtlı bulundukları eğitim kurumunca,

2023/30 sayılı genelgenin diğer maddeleri kapsamında olan öğrencilerin ise kayıtlı bulundukları okulun bağlı olduğu il/ilçe Öğrenci Yerleştirme ve Nakil Komisyonu başvurmaları gerekmektedir.

Ayrıca; 23-24 Aralık 2023 tarihlerinde basılı evrakla okullarda yüzyüze yapılacak olan Açık Öğretim Lisesi 2023-1 Dönem sınavına biyometrik resimli sınav giriş belgesi olmayan öğrenciler alınmayacak olup; öğrencilerimizin biyometrik fotoğraflarını en yakın halk eğitimi merkezleri aracılığı ile bilgi yönetim sistemine yükletmeleri gerekmektedir.